Миналата седмица модният бал, представящ тенденциите за следващата пролет, започна с дефитетата в Ню Йорк. Givenchy, Victoria Beckham, Alexander Wang, Diane Von Furstemberg... все красиви събития, на които звезди като Ана Уинтур, Ким Кардашиян и Каролина Куркова се отзоваха.

Преразглеждаме звездните кадри в Instagram от изминалата модна седмица. 

Изкусителната Карли Клос ни плени с романтичната си визия по време на модното дефите на неповторимата Даян фон Фюрстенберг, известна със своята иконична рокля тип "прегърниме". 

Ники Минаж приятно ни изненада със своята неутрална и почти минималистична визия подов дефилето на Алксандър Уанг в Ню Йорк.  

Едва на 19 години, Кендъл Дженър е звезда. Тя е най-търсеното лице в момента от големите дизайнери, модни редактори и стилисти. Тя не само бе специален гост на представянето на колекцията пролет-лято 2016 на GIVENCHY, но и оглави модното дефиле излизайки първа на подиума. 

Очаквахме всичко от Лейди Гага, но не и това. Визията й на траш-кралица учуди всички присъстващи на представянето на новата колекция на Александър Уанг.

Придружена от съпруда си Кание Уест, Ким Кардашиян се появи на дефилето GIVENCHY с изключителна дантелена рокля, която акцентираше пищните й форми и бременния й корем.

Джулия Робъртс е от онези звезди, които винаги се радваме да видим. Винаги усмихната, тя излъчва положителна енергия, която би изпълнила с радост и най-огорчения човек.

Отдавна не бяхме виждали Сиара на светски събития и сме изключително щастливи, че бе гост на дефилето на Public School.

Супермоделът Коко Роша е невероятна в този розов костюм на Marissa Webb.

Каролина Куркова, която очаква своето второ дете, изглежда превъзходно. Чешкият модел е в петия месец от бременността, но това не й попречи да присъства на модното дефиле на Даян фон Фюрстенберг пролет-лято 2016.

Следва продължение...