Нова седмица, нови звездни моменти в Instagram. Започваме с Елена Пейчева Кучкова, Playmate 2013, която заедно със Зорница Линдарева участва в култовото предаване COOLT. Красавицата сподели любопитни факти за личния си живот, както и за звездния микрокосмос в България.

Говорейки за звездния микрокосмос и неговите ярки лица, не можем да не споменем Биляна Йотовска, която ни праща поздрави от Тайланд.

...и Кристина Нестерова се отдава на живот след заснемането на кадрите за специалния календар за 2016 на VISAGES. 

А Нина Добрев е в Хавай.

От своя страна Радина Карджило ни впечатли с красивия си черно-бял автопортрет.

След като разкрихме голямата любов на съна на Дарина Павлова, проследихме българската звезда чак до Виена, където се бе отдала на забава.

DERMA PRO e новото красиво изкушение на Анелия, която държи кожата й да бъде винаги красива и сияйна. Вие бихте ли опитали?

И докато някои си почиват, Ивелина Атанасова бе в Лондон по работа. Какво ли е намислила за следващото събитие на Digital KidZ? Ще разберете скоро на Ladyzone.bg

Красив финал на тазседмичния обзор на звездните моменти в Instagram за изминалата седмица с ливанския дизайнер - Елие Сааб, който представи своята нова колекция висша мода пролет-лято 2016 в Париж.