.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Радина Анева - бъдещата българска снаха на Майкъл Джордан

Евгений Милов | преди 26 седмици
Instagram/Radina Aneva
Снимка: Instagram/Radina Aneva
Българите и Чикаго вече носят нов смисъл

Майкъл Джордан скоро може да има българска снаха, след като Радина Анева се е сгодила за един от синовете на баскетболната легенда - Джефри.

29-годишният син на Въздушния се е сгодил с българката на романтична ваканция на Хавайските острови, като Радина Анева не пропусна да се похвали с пръстена в Инстарам с думите "Казах ДА! #сгодена Обичам те!".

В началото на тази година българката сподели колко е благодарна за израстването, житейските уроци, успеха и любовта, която е преживяла през изминалата 2017-а, като не крие, че планира създаването на семейство със своя "най-добър приятел", както самата нарича Джефри Джордан.

Радина Анева се запознава със сина на една от най-големите баскетболни легенди за всички времена в САЩ, където живее и работи от години. Радина емигрира зад Океана с надеждата за нов живот, а в момента оглавява екип във филмовата компания "20th Century Fox".

Джефри същевременно работи в мениджърския екип на спортния гигант "Nike" в Орегон, след като се отказва с кариера в баскетбола, където името на баща му и номера 23 в "Чикаго Булс" са записани със златни букви завинаги. В града живее и най-голямата българска емигрантска общност по света, така че "българите и Чикаго" вече носят нов смисъл. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?