Радилена Миткова, една от най-емоционалните и колоритни участнички във „Фермата: Съединение“, отпадна от шоуто в неделя вечер без да извоюва нито една точка на арената за дуели. „Радилена е достойно и смислено момиче, но не за фермата, тук имаме нужда от сериозни хора“, коментира Росица, която влезе в битките с тениската на Йордан Йовчев, подарена й за късмет от бесарабската българка Лилия. На сбогуване с Радилена, която бе подкрепена от по-голямата част от участниците, спортната звезда Ваня Стамболова призна, че е изгубила приятел и се чувства виновна, че е причина атрактивната блондинка да отиде на дуел. 

Защо не успя да победиш Росица на дуела?
Всички, които са били на дуел, знаят, че там ти пада кръвното, изморяваш се, по-трудно мислиш и не можеш да се концентрираш. След първата битка вече бях много изтощена. Най-голямата ми грешка беше, че се раздадох максимално тогава, а всъщност тя беше загубена за мен, така или иначе.

Какво най-много ти хареса във „Фермата“?
Участието ми във „Фермата“ е най-голямото приключение и нещото, което ме е правило най- щастлива. Хареса ми това, че всички бяхме равни, че имахме общ дом. Смятам фермата за мой дом, защото там, вътре изпитах толкова хубави емоции, имах толкова приятни преживявания, че милея за това място. Всеки миг, в който си вътре, ти изпълва сърцето. Невероятната природа, хората, които са специални, цялата тази композиция наистина те прави щастлив. Изолацията те абстрахира от всичко, което те товари в ежедневието.

Съжаляваш ли за нещо, което си казала на друг участник във „Фермата“?
Със сигурност има мои реакции, които бих променила, но не можем да го върнем времето назад. Мога само да се извиня на всички, които съм засегнала. Въпреки нашите караници, за всеки съм запазила хубав спомен и го помня само добро.

Беше много секси ратайка. Как ти хрумна да влезеш в обора с прилепнала, къса рокля?
Истината, която знаят само останалите участници, е, че обичах да пера, когато напече слънцето. За да не се цапам и мокря много, гледах да съм облечена с най-оскъдните си дрехи. Затова и реших да вляза в обора с тези дрехи.

Ще се дипломираш ли след „Фермата“?
Да, това ще е първото нещо, което смятам да направя. Когато влязохме във „Фермата“, разбрах, че повечето участници са с образование и с професионален успех. Почувствах  се пренебрегната, защото аз бях представена като една обикновена сервитьорка със средно образование. Никой не го интересуваше, че уча и че не съм просто още не съм завършила.

Кой искаш да спечели? 
Александър.

Ще стане ли Лудата Радка Кротката Радка?
Когато влязох, казах на останалите, че рано или късно, всички започват да ми казват Радка. Преди се дразнех на това име. Баба ми се казва Радка и знам, че тя би се радвала да ми викат така. Затова и вече не се дразня, а даже ми е много мило. Не вярвам, че животът ми ще се промени чак толкова много след „Фермата“, че да стана от Лудата - Кротката. Във „Фермата“ разбрах и научих много неща за себе си, включително какво ми пречи и какво трябва да изкореня или омекотя. Прекалено съм емоционална и непримирима към другите хора. Ще поработя над това.