.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Питай Хриси!

LadyZone.bg | преди 3 години
2111017165.jpg
Снимка: LadyZone.bg
Мечтаете си за стройна фигура? Тяло, изваяно като на Богиня! Обърнете се към Христиана Парова, фитнес гуру на съвременните дами. Тя ще даде отговор на вашите въпроси.

Само през Март ще имате възможност да обогатите своите знания за това как да поддържате добри физическа форма и тонус. 

Имаме удоволствието да ви споделим, че изключителната Христиана Парова е готова да сподели интересни факти и да издаде тайни от сферата на спорта.

Как да бъдем винаги красиви и активни?

Попитай Кина!Всичко, което искате да знаете относно тенденциите при прическите, грижата за коса и съвременната красота - Лейди Кудева ще даде отговор на вашите въпроси.

Само днес - понеделник, 7 март, ще имате възможност да зададете своите въпроси, отнасящи се за най-новите методи на тренировка, фитнес, упражнения и какво ли още не.

Всичко, което ви вълнува ще бъде коментирано от очарователната Хриси.

Споделете своите въпроси като коментар към тази статия и в рамките на месец март ще получите отговор от Лейди Парова. Дами, вие сте!

Участвайте в новата красива игра на Ladyzone.bg, организирана съвместно с VEDRA International. Тези от вас, включили се в диалога под статията имат шанс да спечелят една от наградите от AHAVA.

Повече информация за играта ще намерите в статията, която следва:

Участвайте и може да спечелите един от красивите подаръци от AHAVA Светът на Ladyzone e изпълнен с женственост и красота, стил, вдъхновение и свобода.
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?