Изключителната Бионсе стартира своето турне #MadeinAmerica с грандиозно шоу във Филипините. Американската изпълнителка сподели кадри от сцената в своя Instagram профил, от които можем да усетим вълнуващата атмосфера.

Миналата седмица научихме, че Деженифър Лорънс е новото лице на червилото Dior Addict на френската луксозна марка. Досущ като Шарън Стоун в „Първичен инстинкт”, изкусителна американска актриса изтъкна своите стил и красота, сексапил и неповторима женственост по време на снимките на рекламната кампания.

Видяхте ли рекламното видео на модна марка – MANGO? Ако не сте, сега е моментът – супермоделът Кейт Мос го сподели в профила си в Instagram, както и много други ексклузивни материали с нея и Кара Делевин.

Карли Клос е една от малкото привилегировани, които са се докоснали до тазгодишния септемврийски брой на сп. VOGUE. По изражение на лицето й можем само да предположим, че месечното издание е фантастично!

Емили Блънт е световноизвестна актриса, но тя е преди всичко майка. Възхищаваме й се колко спокойно и уверено разхожда своето дете.

Дария Уербоу е новото лице на модна марка EQUIPMENT. Изкусителният супермодел изглежда, както винаги, превъзходно на снимки и представя подобаващо марката и нейния неподправен стил.

Виждали ли сте по-красива жена от Рейчъл! Нямаше как да не включим този кадър в тазседмичната селекция на звездни моменти в Instagram.

Неповторимата Дита Фон Тийз е на корицата на новата книга на Дейвид Даунтън. Възхитителната илюстрация, която виждате е негово дело.

Явно на Ники Минаж й се пътува. С една от нейните публикации в Instagram, тя изявява желание да отиде в Дубай, след като наскоро бе посетила едно от седемте емирства.

Харесваме Донатела Версаче – изключителен моден естет и неповторима бизнес дама. Обичаме също така и VERSACE - с настъпването на есента, няма как да не споделим кадри от снимачната площадка където бе заснета новата колекция на италианската марка.