Спомняте ли си малката палава Хуанита Солис от "Отчаяни съпруги"? Актрисата Мадисън Де Ла Гарза, която изигра голямата дъщеря на Габи (Ева Лонгория) в хитовия сериал, вече е тийнейджър (13г.)! Колко бързо растат децата...

Снимка: Instagram
Снимка: nasa.gov

Само за няколко години Мади се е превърнала от пухкаво сладко момиченце в симпатична млада госпожица, която все повече прилича на полусестра си Деми Ловато. Майката на Мади – Даяна Лий Харт, има две дъщери – Далас и Деми, от първия си брак с Патрик Мартин Ловато, а Мадисън е дете от втория брак на Даяна с Еди Де Ла Гарза.

Мадисън и Деми са близки приятелки и често прекарват време заедно, като сред заниманията им, очевидно, е да си правят "селфита" и да ги споделят в социалните мрежи.

С Деми Ловато Снимка: Instagram
Снимка: nasa.gov

Госпожица Де Ла Гарза е едно от рекламните лица на компанията „Healthy Is The New Skinny”, чиято цел е да помага на млади момичета да възприемат себе си и телата си такива, каквито са. Според принципите на компанията, красотата и здравето не се определят от размера на дрехите, които носиш. Съгласни сме!

Снимка: healthyisthenewskinny.com
Снимка: nasa.gov

Мади е била жертва на тормоз от съучениците си заради килограмите, а преди няколко месеца потребители на Twitter изляха куп обиди по адрес на младото момиче, отново атакувайки визията й, което доста ядоса кака Деми:

"До всички, които ми казват да го карам по-кротко: това, което интернет троловете правят, може да доведе човек до самоубийство! Аз мога да понеса тези глупости, но НЕ СЕ закачайте с малката ми сестра. Аз съм "за” всички да разпространяваме мир и любов, ДОКАТО не започнете да нападате 12-годишно момиче, което не ви е направило нищо... Разочарована съм, че след всички разговори и дискусии за кибертормоза, все още има хора, които го причиняват на други. Мади, ти си КРАСИВА и си най-скъпият малък ангел, който имам в живота си. Винаги ще те закрилям. Обичам те", написа тогава Деми Ловато.

С Деми Ловато
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Пожелаваме на всички таква емоционална защита и подкрепа! Ако решите да я търсите, напомняме ви да започнете от себе си...