Помните ли как изглеждаше Леонардо ди Карприо на младини? Невинното му излъчване, подчертано с остър поглед и нежна усмивка. Излъчване, съблазняващо мнозина жени по света. 

Днес той е на 41 години и изглежда съвършено, но сякаш ни липсва онзи нравствен чар отпреди. Случайност или не, попаднахме на двойника на Лео в Instagram. Той е млад, красив, от Швеция е и е... барман. 

Името му е Конрад Анеруд. Когато го видяхме за първи път ни бе трудно да повярваме на очите си, но истината е, че той наистина съществува. 

Убедете се сами. 

В тази красива петъчна вечер, очаквайте по bTV Cinema от 21:00 часа в драматичния трилър "Кървав диамант" Леонардо Ди Каприо ще се превъплъти в ролята на Дани Арчър - бивш наемник, станал контрабандист. Насред ужаса на гражданската война, обхванала Сиера Леоне, той и местният рибар Соломон Ванди (Джимон Хансу) се заемат с две отчаяни мисии: да си върнат рядък розов диамант с огромна стойност и да спасят сина на рибаря, насилствено взет, въпреки че е още дете, в бунтовническите сили, които сеят терор из страната. Режисьор на това вълнуващо приключение е Едуард Зуик.