Иван Тишев (кратко интервюс е него - ето тук) е роден през 1994 г. в град София. Занимава се с музика от 11-годишна възраст. Изучавал е класическа китара. Свири в клубове, участва в десетки концерти и специални събития. В "Революция Z: Секс, лъжи и музика" Иван е в ролята на Боби - свалячът, 16-годишният и амбициозният в групата, бас китарист и вокал на групата. Чаровен, готин и с визия на рок-звезда, Боби мечтае да бъде звезда и всички да са влюбени в него. Кой обаче е Иван? Ето какво отговори на вашите въпроси:

Здрасти! Не ме вълнува външността ти, нито актьорският ти талант....първото нещо, което забелязах на снимката ти бе китарата, може би защото имам същата страст. Все още не свиря на китара, но някой ден и тази мечта ще осъществя. Цитирал си Бетовен: "Музиката е по-възвишено откровение от всяка мъдрост и философия.“ Въпросите ми към теб са: Слушаш ли класическа музика? Питам, защото можеш да разбереш мисълта на Бетовен, само ако слушаш такава музика (лично изпитано). Можеш ли да видиш музиката около себе си и да я пресъздадеш без да се изгуби ни едно чувство? Разбрал ли (или поне търсиш ли) смисъла в твоя живот или живееш както дойде- ден за ден? :) От: Мира
Първо благодаря за хубавите въпроси!
Да, слушам класическа музика - все пак съм възпитаник на Националното музикално училище с класическа китара. Според мен това е музиката, която по никакъв начин не натоварва съзнанието и не те напряга. Когато пресъздавам музика, се старая да го направя по свой начин и да влагам собствени чувства. Смятам,че хората усещат емоцията, която се опитвам да им предам. Колкото до смисъла на живота - това е доста дълга и широка тема но ще кажа, че това е много променлив процес. Съдейки по мен преди няколко години - смисълът но моя живот беше коренно различен от това, което мисля и виждам сега. Определено не живея ден за ден, даже напротив подготвям се да посрещна пораженията и успехите, които ме очакват от тук нататък

Искам да ти кажа, че си много готин и много добър актьор и въпросът ми е – кога разбра, че искаш да се занимаваш в музика и как те откриха… в смисъл – как те откриха, за да участваш в „Революция Z”?
Благодаря!!!!
От 11 годишен се занимавам с музика... а за сериала - просто имаше кастинг в училище, аз се явих на абсолютен майтап и взех,че го спечелих.

Здравей! Страхотен актьор си, пожелавам ти много успехи занапред. Въпросът ми е дали смятате скоро да пускате нови песни и дали наистина бихте направили концерт и в други градове в страната? Защото има много хора и от по-малките градове, които биха се радвали да ви чуят и видят на живо.
Благодаря ти много!!!
В момента работим над няколко нови проекта. Скоро ще излезе и новият ни сингъл, вече има работно заглавие, но засега ще го запазя в тайна... и да много скоро ще обиколим цяла България и не само в големите градове!

Моят въпрос е - как ти би реагирал на мястото на Боби,ако най-добрият ти приятел ти открадне момичето? И дали изобщо би му простил?
Много повече би ме наранило, ако се крият и ме лъжат, отколкото ако застанат пред мен и ми кажат истината. В крайна сметка никой не може насила да накара някой да се влюби... не съм попадал в такава ситуация и се надявам да не попадам. Иначе с най-добрия ми приятел се познаваме повече от 10 години и знам, че никога нито аз, нито той ще позволи момиче да ни скара и да развали отношенията ни

Здравей! :) Четох едно интервю с теб, и от там разбирам, че нямаш почти нищо общо с героят си... та моят въпрос е: Трудно ли е да играеш роля противоположна на това което си в същност? :) (Радвам се, че има млади таланти в България, които са посветени на изкуството :) ) Пожелавам ти още много успехи и за напред! :))
Благодаря за милите думи!
Ами смятам, че като за първа роля за мен беше много добре в началото персонажът ми да бъде по-близък до мен. Радвам се, че във втори сезон Боби стана пълна противоположнсот на това, което съм, защото според мен това ще ме усъвършенства като актьор а и така ми е по интересно.

С какво мислиш да се занимаваш след сериaла?
Музика...но може и с кино

С кой от актьорите в "Революция Z" ти беше най-интересно да се запознаеш и защо? Какво ще следваш - музика или актьорско майсторство?
Юлиан Вергов, тъй като той ми е любимец още от 3 клас. Спомням си всеки петък как чаках с нетърпение да започне поредният епизод на "Тя и Той". От младите актьори ще кажа Мона Недева и Иван Иванов - много са позитивни и много ме зареждат. Ще се занимавам с музика

Какво мислиш за Колумбиеца, Krisko Beats, The Top Stoppers и естествено Нина Николина? Гледал ли си High School Musical и какво мислиш?

От изброените се кефя на ... The Top Stoppers .Гледал съм High School Musical.. определено не е моят тип жанр

Как се промени животът ти, откакто започна да играеш ролята на Боби в Революция Z?

Станах малко по-популярен и имам възможността да се запознавам с много яки хора.

Здравей! В момента влюбен ли си имаш ли си половинка :p

Да, влюбен съм и си имам половинка.

Снимка: Евгений Милов


В месеца на жената LadyZone.bg (не за първи път) взема нещата в свои ръце. За целта обаче екипът ни се нуждае и от вашата помощ. Решили сме да потърсим отговорите, които винаги са ни вълнували, и то от мъже, които ни вълнуват не по-малко. И така, дами, всяка седмица в продължение на месец ще ви предлагаме по трима известни представители от силния пол, към които имате възможност да зададете въпроси. Бъдете смели и провокативни.

И така, питайте, те ще отговарят:

  • Отговаря... Иван Иванов
  • Разпитай... Тодор Дърлянов
  • Отговаря... Иво Аръков
  • Отговаря... Антоний Аргиров
  • Отговаря... Филип Аврамов
  • Отговаря... Никола Стоянов
  • Отговаря... Атанас Сребрев
  • Отговаря... Асен Блатечки
  • Отговаря... Тони Минасян
  • Отговаря... Мартен



12 мъже – всяка седмица ще ви представяме по трима.

Оставяйте въпросите си като коментар под визитката на мъжа (мъжете), когото искате да попитате нещо.

Можете да се включите с въпрос към всеки един от тях.
В края на всяка седмица ще публикуваме интервюта с отговорите на вашите въпроси.


Най-интересните въпроси и най-смелите LadyZone репортери ги очакват изненади =)