Леонардо ди Каприо е с ново гадже. И о, каква изненада - тя отново е модел! 41-годишният актьор има нова, свежа връзка с 24-годишната Рокси Хорнър. Така е изглеждала тя преди около 20 години. Рокси от Есекс, Англия. Един от бившите и любовници е телевизионната звезда Джоуи Есекс, известен с участията си в The Only Way Is Essex, Splash! и др. Албумът, който издава през 2014 г. се нарича Joey Essex Presents Essex Anthems (2014). Есекс обаче се оказва някак тесен за Рокси. Кариерата й на модел включва корици за списанията Society и Gold Coast. Работи като модел за Premier, London mgt group i Que Models LA. Опитвайки се да убеди последователите си, че между двамата няма нищо, Рокси написа туит в профила си, който гласеше следното "Не можеш да имаш един приятел в индустрията, без хората да си помислят, че между вас има нещо повече..." Малко по-късно обаче туитът беше изтрит.

Така изглежда към момента.

В същото време Алисия и Борис Солтарийски имат съвсем нова песен. В нея питат – "В кого да се влюбя".   

 

Абитуриентските балове отминаха, а една от красавиците тази година беше гаджето на Кристо, която също завърши гимназия.  

Връзката на Джони Деп и Амбър Хърд приключи. Двамата се разделиха, като тя получи 20 млн. долара след развода. Амбър обвини актьора в домашно насилие, а в мрежата се разпространиха нейни снимки, на които личат следи от удари.

 

Ирина Шейк храни Белла Хадид с морски дарове. Не, двете не са интимни приятелки, просто двете бяха на обяд, даден от Givenchy.

Мария Илиева играе стилно, макар все още да е сингъл. 

Ейджи Касабие демонстрира силна връзка между волята и красивото тяло. "Ако искаш да светиш като слънце, трябва и да гориш като него", твърди известната диетоложка. 

Андреа прекара една по-различна вечер – с посещение в театъра. Певицата твърди, че много е променила мисленето си от близкото минало и че любовта й с Кубрат Пулев е именно любовта на живота й. 

Рут Колева стана рошава червенокоса за фотосесия на Диана Флорентин. 

Григор Димитров поддържа най-важната връзка в живота си - тази с тениса, с редовни тренировки.