Започваме тазседмичния преглед на звездни моменти от изминалата седмица в Instagram с музика. Този уикенд Десислава публикува видео снимачната площадка на новото й видео. Красавица скоро ще ни зарадва с ново парче.

Отвъд океана: Ники Хилтън Ротшилд, която наскоро сподели, че е бременна, реши да свали (най-накрая) своите коледни и новогодишни украси. Което ни напомня, че и ние трябва да се заемем с това.

Докато сме на американска вълна, надниквайки в официалния профил в Instagram на Американската филмова академия на САЩ, която скоро ще връчи своите престижни награди "Оскар", се натъкнахме на приятни публикации, които ни показват, че приготовленията за официалната церемония вървят като по вода.

Междувременно Лео ди Каприо не изглежда притеснен от наближаващата звездна нощ, когато той ще се бори за първия си "Оскар". С общо 12 номинации, шансовете са големи. Въпреки това, той не позволява напрежението да го завладее, което обяснява постоянните му усилия за опазване на околната среда.

Обратно към Европа. Този уикенд започна дългоочакваният моден бал на парижката висша мода. Предстои да видим изключителните серии на имаперии като Christian Dior, CHANEL, Valentino, Zuhair Murad и други за лято 2016. За да бъдете винаги в крак с модата, следете Ladyzone.bg.

Ето с кого Дивна споделя своето легло! Не е ли очарователен?!

Гергана изглежда превъзходно! Българската дива подчерта своя естествен блясък с елегантна рокля-бюстие от ламе в преливащи се златисти и сребристи нюанси.

Благодарение на Мария Каракушева видяхме интересен образ на анатомията на българската театрална куклена сцена, разкрита в изложбата "Anatomy of a doll" в Галерия „Райко Алексиев”.

От своя страна, талантливата стилист-гримьор Надя Сивкова ни представи своите новодопълнения към красивия й свят, където гримът е №1.

Завършваме с една приятна гледка - тази на българския топ-модел - Иван Христозов, който застана през обектива на големия американски фотограф - Карл Саймън.