И Нина Добрев, и Джулиан Хю са достатъчно известни и са били както корица, така и на страниците на много списания. Но никога заедно. Канадската актриса с български произход и колежката й са най-добри приятелки и искат да споделят с повече хора емоцията от това да имаш толкова близък човек до себе си, на когото да разчиташ. Затова двете красиви актриси застават пред обектива за първата си съвместна фотосесия за списание People.

Когато и ако Джулиан Хю реши да има деца, най-добрата й приятелка Нина споделя, че отношенията между двете ще претърпят лека промяна.

„Просто ще се превърна от най-добра приятелка в детегледачка”, казва Нина, за да бъде поправена в следващия момент от Джулиан – „Ние вече сме родители, защото имаме деца. Те просто са космати деца.“

Хю визира двете си кучета Лекси и Харли, както и четириногия приятел на Нина – кучето Маверик.

Двете най-добри приятелки се запознават преди 6 години, благодарение на фризьора им, при когото и двете ходят.

„Все едно сме се запознали, когато сме били на 2, защото има чувството, че я познавам през целия си живот. Ние сме луди, смеем се, играем с кучетата си, разхождаме се, гледаме филми, приготвяме се заедно и излизаме на едни и същи места“, споделя Нина за Хю, която добавя:

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Ние сме като ин и ян с Нина и имаме заразителна енергия, когато сме заедно, или поне така смятаме ние.“

А вие имате ли най-добра приятелка, за която можете да кажете същите неща?