Въпреки всички спекулации и слухове, че Елизабет Втора не харесва най-новия член на кралското семейство, едно доказателство, че кралицата все пак няма никакви лоши мисли към новата си снаха, се появи неочаквано. И това е снимка на внука й принц Хари и Меган Маркъл, която е поставена в рамка на видно място в дневната й.


В сряда кралица Елизабет прие в Бъкингамския дворец върховния комисар на Австралия в Обединеното кралство Джордж Брандис. На официалните снимки от посещението на комисаря се вижда въпросният фотос, който стои прилежно на масичка в дневната на монарха.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Снимката не е известна на широката общественост. На нея Хари е облечен със син костюм, а Меган с бяла рокля по тялото. Двамата позират демонстрирайки близост и любов един към друг.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos



И още едно доказателство, че кралицата все пак няма нищо против Меган – ден преди сватбата на годината между американската актриса и принц Хари, в автомобила заедно с Елизабет Втора е забелязано кучето на Меган Маркъл, което тя осинови преди няколко години. Той е бийгъл на име Гай, а всички в Англия знаят за слабостта на монарха към кучета. През април почина едно от нейните коргита. Тогава британските медии писаха, че Елизабет Втора е съкрушена.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Снимка: EPA


Да не забравяме, че кралицата даде официалното си съгласие Меган и Хари да се оженят, което беше чиста формалност, но показа на всички, че лоши чувства не съществуват между двете дами. Своята подкрепа за новата кралска двойка тя показа и с даването на официален прием в Бъкингамския дворец в тяхна чест веднага след сватбата на 19 май.