.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ненчо разрязва Вили Марковска на три

| преди 8 години
Ненчо разрязва Вили Марковска на три
Снимка: "Комиците"
Изключително опасна илюзия и книга с 23 разкрити фокуса по време на турнето "Сладки избори"
Невероятно изпълнение подготвя екипът на „Сладки избори” 2011- Националното турне на „Комиците”, „Столичани в повече”, Графа и “Акага”. Актьорът илюзионист Ненчо Илчев (в ролята на отец Григорий от сериала „Столичани в повече”) ще разреже актрисата Вили Марковска (в ролята на кметската дъщеря - Мария Чеканова в сериала). 

Младата актриса ще се осмели да влезе в специален сандък, a по-късно зрителите ще я видят на три части. Илюзията е нова в репертоара на Ненчо Илчев. Номерът е изключително опасен и рисков, един от най-сложните в света, наричан „Зиг- заг”. Подготовката за него изисква месеци. С подобен номер известният български илюзионист Лепас обикаля света през 50-те години.

Всички, които посетят турнето на „Комиците”, ще имат уникалната  възможност да си купят книгата „Магията на Ненчо” - с 23 разкрити фокуса - на промоционална цена. Любителите илюзионисти ще могат да се сдобият с ценното четиво само по време на концертите от турнето. 

Билетите за Националното турне „Сладки избори” 2011 на „Комиците” и „Столичани в повече” ще се продават от 1 август в специалните шатри на „Захарни заводи” в центъра на всеки град от турнето.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?