Както всички предполагаме, след сватбата Меган Маркъл и принц Хари ще имат мечтания меден месец, през който да се насладят един на друг и да избягат от шума и публичните изяви. Но, ако си мислите, че кралската двойка ще избере 5-звездна дестинация като Сейшелите, както направиха Кейт и Уилям, то ще ви разочароваме.


От списание Travel + Leisure потвърдиха, че Меган и Хари ще прекарат първите дни като семейна двойка в Намибия. И защото скъпите хотели и спа центровете не са обичайна гледка за африканската държава, а и защото вероятно двамата ще държат на усамотение, то източник на списанието твърди, че високопоставените гости ще отседнат в най-новия и луксозен къмпинг в страната Hoanib Valley Camp. Намира се в Kaokoland – едно от най-отдалечените и диви места в Намибия. Нощувката на човек на вечер е 660 долара и предлага красива гледка към планините, невероятни пясъчни дюни и, разбира се, пустиня. Това обаче, което се предполага, че е накарало Хари да хареса мястото, е именно наличието на уникални видове диви животни.


За повечето от нас, които си мислят, че да отидеш на къмпинг, означава да се лишиш от множество удобства, то Hoanib Valley Camp много бързо опроверга предубежденията ни. Ако отседнат в него, Меган и Хари ще имат на разположение 6 стаи, баня на открито и закрито, безжичен интернет, храна и напитки. През деня кралската двойка ще може да се докосне до застрашения черен носорог, както и да наблюдава слонове и жирафи, които са се приспособили към живота в пустинята. Вечерта двамата могат да се насладят на пълно усамотение на частната си веранда.


Изборът на място изобщо не е случаен, защото през 2015 година Хари прекара 3 месеца в Африка, изучавайки и помагайки за опазването на застрашени видове животни. А през миналата година принцът сподели любоевта си към Африка именно с Меган, като я заведе на 3-седмична ваканция за рождения й ден, на която се твърди, че той й е дал годежния пръстен.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos