.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Надничаме в мъжкия свят с "Ех, тези мъже"

| преди 8 години
Надничаме в мъжкия свят с Ех, тези мъже
Безочлив екип скандализира обществото с мъжко списание в сериала „Ех, тези мъже” по bTV Comedy
„Ех, тези мъже” е австралийски комедиен сериал, който ще се излъчва премиерно по bTV Comedy от 16 юли, всяка събота и неделя от 12:00 часа. Действието се развива в редакцията на мъжкото списание COQ – списание, в което скандалните неща, написани на страниците му, са нищо в сравнение с лудориите от живота на редакторския му екип.

Дотук наподобява редакцията на LadyZone.bg, но в мъжки вариант.

А той се състои от 4 мъже и две жени. Карл Ван Дайк (Уайън Хоуп) е редактор, който се опитва да придаде някакво подобие на професионализъм в скандалното издание. Ник (Матю Нютън) е журналист, пишещ по женски теми. Той е умен и много очарователен, но мързелив. Дейв (Боб Франклин) списва собствена рубрика за съвети, но е крайно неуверен в собствените си възгледи. Тина (Софи Катинис) е умната и сексапилна лична асистентка, която разбира парадоксалния свят на мъжките списания и притежава обезоръжаващото качество да казва точно това, което мисли. Рос (Крис Лийни) е срамежливият редактор, който все още живее с майка си. Анн (Лиа Вандерберг) е стилната и властна издателка, която знае повече за мъжете, с които работи, отколкото те самите за себе си.

Ето тук вече са разликите - в LadyZone всчики редактори са и професионалисти, и умни, и очарователни... и скромни.

Благодарение на този пъстър и безочлив екип зрителите на bTV Comedy със сигурност няма да скучаят и непрекъснато ще се чудят какво още би могло да се случи в редакцията на списанието. Защото в сп. COQ теми табу не съществуват.

Оригиналното заглавие на „Ех, тези мъже” е Stupid, Stupid Man.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?