Всичко започва преди три години, когато Мила организира събитие повод новата си колекция и отправя покана към своите приятели във Facebook. По една или друга причина талантливата дизайнерка, която принципно кани единствено и само жени, изпраща известие на Васил, който е сред новите й познанства в социалната мрежа. Съдба или не, факт е, че той се отзовава на мероприятието и между двамата се ражда любов.

С времето, Васил навлиза в света на Мила, който е изпълнен с много фантазия, креативност, но и предизвикателства.

“Всеки ден си говорихме за работа, споделяхме своите положителни и не толкова приятни факти от ежедневието. Следователно след едно известно време, усетих, че бих могъл да бъда полезен на Мила и да й съдействам в работата, свързана с модната къща”, споделя Васил.

“Васко предложи да обединим сили и да работим заедно. Аз, която съм много недоверчива, имах сериозни опасения от това да смесвам личния живот с професионалния. В интерес на истината в миналото съм имала много проблеми с подобни отношения, но любовта ми към него ми помогна да се съглася”, признава Мила.

“В началото всичко бе много на хазарт – фирмата нямаше капитал, за да покрие заплатите на Васил. Поради тази причина решихме да изтеглим кредит, който да покрива първите шест месеца работа, като уговорката бе, че ако успеем за това време да възстановим взетата сума, то това би означавало, че Васил има своето място в модната къща”, продължава тя.

Щест месеца по-късно, двамата партньори успяват на постигнат целта си и продължават своето партньорство както в живота, така и в работата. 

Двамата взаимно се допълват, Мила покрива креативната част, а Васил всичко, свързано с логистичните въпроси. С времето става ясно, че няма нищо случайно в тяхната връзка и постепено осъзнават, че са направени един за друг.

По време на разговора разбрахме, че това, което е наклонило везната в полза на Васил е, че той е изявил желание да се присъедини към Sassa Bjorg в труден за марката период. Както казва Мила: “Много е лесно да искаш да станеш част от проспериращ бизнес, който няма кой знае какви проблеми. Васил не постъпи така.” Права е и това е друго доказателство, че той и тя са направени един за друг, и че чувствата им са искрени, а мотивациите непорочни.

Мила и Васил са олицетворение на идеалната съвременна двойка – обичат се, подкрепят се, а техните различия ги сближават. Професията на Мила е изключително ангажираща – изграждането и съграждането на частен (фамилен) бизнес е голяма отговорност. Ако Васил не споделяше и тази част от нейния живот – надали отношенията им щяха да са това, което са или поне щяха да бъдат по-различни. В тази връзка Мила ни разказа един едновременно комичен, но и много красноречив случай, описващ тяхното ежедневие.

“Неделята, когато минахме на пролетно време отидохме до ателието, за да свършим една или друга задача. Идеята бе да бъдем там за малко и после да си починем. В един момент се пресрещнахме в кухнята и попитах Васил колко според него е часът – той отвърна 19:00 ч. В действителност 23:00 часа минаваше. (смях) Е, както разбирате – починахме си.”

Като се замислим, Мила, Васил и Sassa Bjorg са наистина съвременно семейство. Те все още нямат деца, но по техни думи и това може да стане – ако е писано. За момента, марката е тяхната рожба, която първо трябва да порасне, преди да има свое братче или сестриче.
“Sassa Bjorg е нашето дете. Тя вече е на четири години и сега прохожда, говори все повече и на седем ще тръгне на училище (смях)”, казва Мила. “Имаме още да се учим, да се усъвършенстваме и да дерзаем”, допълва тя. 

Всичко което правят двамата влюбени е искрено и изпълнено с любов. Те не се интересуват от слава или богатство. В техните очи е важно това, което правят да е истинско, останалото ще последва.

През свободното си време чаровната двойка обича да гледа любимите си сериали, да спортува и да се грижи за двете си котки. Привърженици са на “малките” неща, които са същесвременно много големи и богати на смисъл.

“Обичаме да си почиваме заедно, да си говорим и да се наслаждаваме на моментите, които имаме единствено и само за нас. Като например да изпием едно кафе на спокойствие, без да говорим за работа”, пояснява Мила. 

В края на нашия разговор зададохме тривиалния въпрос "Щастливи ли сте?", на който и двамата отговориха едновременно: "ДА!" Това е... независимо от всичко има ли щастие в семейството, всичко друго е второстепенно. Желаем им да бъдат винаги така влюбени, успешни и щастливи.