.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Мис България" 2018: Смятам, че съм добър пример за подражание на младите момичета

| преди 37 седмици
Мис България 2018 Теодора Мудева
Снимка: Ладислав Цветков

Всяко момиче се записва на конкурса, за да спечели. Надявах се и то се случи, целият труд, който съм полагала, се оцени. Това сподели в студиото на „Тази сутрин” "Мис България" 2018 Теодора Мудева.

Теодора Мудева от Бургас е новата „Мис България“

17-годишната ученичка е родена в Сливен, но от няколко години живее в Бургас, където освен това се занимава професионално със спортни танци.

Мис България 2018 Теодора Мудева
Снимка: Ладислав Цветков

„Смятам, че съм добър пример за подражание на младите момичета – в днешно време много от младите тръгват по грешен път и затова България тръгва надолу”, каза Теодора. Според нея грешният път е следствие на това, че си загубил амбицията си и си спрял да бъдеш целеустремен.

 

„Красотата е нещо хубаво, което всяко момиче трябва да преобърне в плюс за себе си, да се възползва по правилния начин от нея. Когато си красив, хората те възприемат по-добре, но това може да е мимолетно, затова човек трябва да има стабилна основа”, подчерта Мис България.

Тя не се притеснява от скандалите около конкурса: „Моето сърце и съвест са чисти, знам начина, по който съм постигнала този успех”.

Според нея пластичната хирургия в прекомерни дози погубва красотата. Тя харесва лицето си и не би прибегнала до корекции.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?