След сватбените камбани през май всички очакват да чуят радостната новина за бременността на Меган Маркъл. Вероятно двойката се наслаждава на времето си заедно и двамата не бързат с бебетата, но пък херцогът и херцогинята на Съсекс предприеха стъпката, която обикновено предшества това да имат дете. В семейството им вече има ново попълнение – куче от породата лабрадор.

По информация на британските медии кралската двойка се е сдобила с него преди няколко месеца. Животинчето живее с тях в двореца Кенсингтън.

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Любовта на Меган към кучетата не е никаква тайна. Когато тя трябваше да се премести от Торонто в Лондон след годежа си с принц Хари, херцогинята остави едно от кучетата си на грижите на свои близки приятели.  

Другият й най-добър приятел пък се присъедини към кралския живот в Лондон – осиновеният от нея преди няколко години бийгъл на име Гай. Ден преди сватбата на Меган и Хари той беше забелязан в един автомобил с кралица Елизабет.

Братът на Хари и съпругата му също предприеха подобна стъпка малко след сватбата си – към семейството им се присъедини кокер шпаньолът Лупо.