.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Любовните лудории на звездите

Деница Томова | преди 6 години
Лудориите на звездите
Снимки: Телевиса
Ето какво са правили актьорите от теленовели заради любовта
Виктория Руфо

Виктория Руфо ("Мащеха"): "В любовта целта оправдава средствата, според мен. Най-голямата лудория, която съм правила от любов, са децата ми."

Хорхе АравенаХорхе Аравена ("Слънчогледи за Лусия"): "Плакал съм за всички жени, които съм обичал. Много съм чувствителен. Не обичам да съм сам и сигурно затова толкова много хленча."

Алфредо АдамеАлфредо Адаме ("Когато се влюбиш"): "Преди да се оженя за Марипас, реших да я изненадам. Купих й много интересен часовник. А след няколко дни й подарих автомобил. Това са най-импулсивните покупки, които съм правил заради любовта на живота си."

Гийермо КапетийоГийермо Капетийо ("Желязната дама"): "Един ден реших да изненадам любимата си със серенада. Оказа се, че изненаданият съм аз, защото тя беше с любовника си. Много страдах."

Ерика БуенфилЕрика Буенфил ("Утре и завинаги"): "Правила съм много лудории от любов. Една от тях беше да имам тайна връзка с приятеля си Оскар, защото майка ми не го харесваше."

Виолета ИсфелВиолета Исфел ("Руби"): "Изненадах приятеля си, като му изпратих карта, след това още една и така няколко пъти, докато открие мястото, на което исках да се срещнем. Това може би е най-щурото нещо, което съм правила от любов."

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?