Любовта, страданията и радостите на семейство Текин ще станат още по-интригуващи и вихрени в новите епизоди на поредицата – от 30 август с двучасов старт от 20:00 часа. Зрителите ще имат възможност да гледат хитовата поредица всяка седмица, от вторник до петък от 20:00 часа.

В новите серии ще стане ясно дали Шевкет ще успее да завърши строежа или най-големият му страх – да се провали и да стане за смях пред всички, ще се сбъдне? И още – дали Фикрет, която се омъжи, за да избяга от семейството си, наистина е намерила щастието в лицето на Тахсин и бебето? Ще успее ли Неджля да преодолее смъртта на мъжа си и да се пребори с предразсъдъците на семейството му? Как ще реагира семейството на Лейля, когато тя им съобщи, че е бременна?

Зрителите ще научат още дали стожерът на семействто – Али Ръза, ще устои на всички удари на съдбата. Какви други удари е подготвил животът за семейство Текин и ще устои ли дървото на повратите, ще стане ясно от 30 август, от вторник до петък от 20:00 часа, в новите серии на “Листопад” само по bTV.

Последните събития в „Листопад” преди новите епизоди зрителите ще могат да си припомнят тази седмица.