.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Лятото е в разгара си… любовта също

| преди 7 години
Лятото е в разгара си… любовта също
Вълненията на Ростислава.Снимка:  bTV
"Море от любов" - историите на алпиниста и войника

В първата история на съботното (25.06.2011 г., 18:00 часа, bTV) издание на предаването „Море от любов” ще видим отчаянието в очите на един мъж, забравил колко крехка и лесно разрушима би могла да бъде връзка, лишена от топлина, взаимност и старателно обгрижване. Той се казва Калин, алпинист е, на 29 г., от град Дупница. Тя пък е Катерина -  24-годишна сервитьорка от София. Двегодишната им връзка е в застой от около  месец и половина са разделени. Сломен от безхаберието и лекотата, с която е пропилял шанса си за щастие, Калин – алпинистът, преодолявал височини, търси нашата помощта на екипа, за да атакува препятствието, наречено любов.

Втората история е на Александър и Ростислава от град Павел баня. Той е на 29 г. и е професионален войник. Тя е на 25 г. и работи като домакинка в детски ясли. Преди 6 години двамата сключват брак, ражда им се дъщеря – Валерия, която сега е на 5 г. Скоро след това Ростислава се влюбва в друг човек и се развежда с Александър. До преди една година, когато съвсем неочаквано за него, тя го моли за прошка и искрено желае да се съберат отново. Александър приема. Пет месеца по-късно, той заминава на поредната си мисия в Афганистан, откъдето изпраща и писмото си до телевизионния екип. Писмо, изпълнено с болка и съмнение от все още неясното му бъдеще с неговата любима Ростислава.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви са целите ви за 2019 година?