Любимото ни модно дуо - Антония Йорданова и Кристина Бачварова, осъществи невероятна капсулна колекция повод петия юбилей на марката КNAPP. Развълнувани от повода и това да видим най-емблематичните модели и принтове, характерни за бранда, ни бе трудно да не споделим новината.

Възползваме се от повода, за да издадем малка тайна - очаквайте ексклузивно интервю с талантливите гранд дами на българската мода - скоро на Ladyzone.bg.

Какво друго да кажем освен... "хм, любопитно". Очакваме повече информация за развитието на конкурса, за да знаете и вие.

И докато някои пишат, други празнуват. Миналата седмица Алисия отбеляза рождения ден на любимия й Ивайло Колев. Хубаво selfie са си направили.

Докато сме все още на планета-музика, представяме ви откъс от новия видеоклип на Мария.

А Николай Христов, главен стилист на телевизионното предаване "България търси талант", ни изненада с групова снимка с любими негови приятели от бранша. Разпознавате ли ги?

Питате се как протичат репетициите на "България търси талант"? Благодарение на Гергана Пащрапанска, главен гримьор на предаването, знаете.

Говорейки за таланти... видяхте ли новата колекция на Галена? Какво мислите?

Българският супермодел - Нора Шопова, ни изуми с този свои кадър. С мама в Лада. Две съвременни жени пътуват в ретро стил.

Ето я и Преслава със своята сестра. Приличат си по усмивката, не мислите ли?

За финал на тазседмичния обзор на звездни моменти в Instagram, споделяме кадри от атмосферата по време на 88-та церемония по връчване на наградите "Оскар", която се състоя тази нощ в Лос Анджелис.