.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Коя е Милица Стойчева и защо снимката й обиколи толкова бързо социалните мрежи

LadyZone.bg | преди 43 седмици
Милица Стойчева
Снимка: Facebook/Кюстендилска пролет в миналото и днес

От няколко дни в социалните мрежи се споделя една прекрасна снимка на красива българка, която незабавно буди сипматиите на всички. Защото е млада, неземно хубава и толкова естествена! Това е 16-годишната Милица Миленова Стойчева, която в събота, 17 март, стана „Девойка Кюстендилска пролет“ 2018.

 А снимката (няма как да не се върнем на нея), е повече от красноречива за красотата на българските девойки – пълно олицетворение на хубавото и невинното. На нея Милица Стойчева е облечена с традиционна българска носия и държи глинена дамаджана. Фотосът толкова ярко контрастира с всички конкурси с тунинговани наши сънароднички, че просто няма как да я подминеш, без да въздъхнеш с възхита.

С избора на „Девойка Кюстендилска пролет“ градът традиционно посреща пролетта вече 52 години, като събитието датира от 1966 година. На този празник се избира девойка, която символизира идването на пролетта, младостта, пробуждането на природата и надеждата за нов живот. 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви са целите ви за 2019 година?