Американците я наричат българската Памела Андерсън, а италианците – богиня на еротиката. Представяме ви топ модела, покорил сърцата на милиони мъже по света – чувствената и красива българка Ралица Иванова.

Тя е родена на 27 март 1985 г. във Варна. През 2006 г. заминава за САЩ, където започва работа като фото модел за американска модна агенция. В последствие се снима и за кориците на няколко известни мъжки списания като MAXIM, Playboy, Penthpouse и Esquire.

През 2010 г. ослепителната блондинка влиза в класацията за стоте най-сексапилни жени на планетата.

С уникалния си чар и дадености, ослепителната Ралица продължава да разтуптява не едно мъжки сърца по света. Този път в плен на чувствената й красота попаднаха италианците, след като местно издание на Playboy публикува горещи нейни фотоси, пише Telegraph.

"Най-сексапилната българка", както я определят в Esquire, е на първа страница на мартенския брой на изданието и само за няколко дни успя да събере хиляди харесвания и споделяния във Facebook.

"Рали Иванова. Обичаме България", пише на кадрите списанието, което е едно от най-тиражираните в Италия.

Ралица е завършила Института по международен туризъм във Варна. Още като тийнейджърка е рекламно лице на много марки алкохол. Сега живее във Флорида, където се радва на океанския бриз и топлите лъчи на тропическото слънце. Освен като модел красавицата работи почасово като сервитьорка в спортен пъб. Рали е щастливо омъжена. Съпругът й е също българин, и засега двамата нямат никакво намерение да се връщат в родината си.