Те са известни и щастливи, богати и обичани от цял свят. Следват знаменитите двойки, които вдъхновяват малки и големи с приказните им любовни истории, започнали по време на снимки на съвместни музикални проекти. 

#Зейн Малик и Джиджи Хадид (Zayn – "Pillowtalk")

Ексвокалистът на "One Direction" - Зейн Малик пусна своя дебютен видеоклип като соло изпълнител. В него се натъкваме на красивата - Джиджи Хадид, която очевидно е повече от "добра приятелка". 

#Кание Уест и Ким Кардашиян (Kanye West – "Bound 2")

Те са сред най-знаменитите холивудски двойки. Как бихме могли да ги пропуснем. Връзката им е не само известна на цял свят, но и кара мнозина от нас да мечтаят за подобна любовна история. Нетипично красива, страстно привлекателна, изпепеляващо вълнуваща. 

#Бионсе и Джей Зи (Beyoncé feat. Jay Z – "Drunk In Love")

Говори се, че двамата световноизвестни изпълнители щели да се разделят. Да оставим слуховете настрана, защото докато не бъде обявено официално от кралица Бионсе и нейния крал - не вярваме. 

#The Weeknd и Бела Хадид (The Weeknd – "In The Night")

Със затаен дъх очакваме да видим красавицата и музикалния звяр, хванати ръка за ръка.

#Лейди Гага и Тейлър Кини (Lady Gaga – "You And I")

Една от последните новини около зловещо-талантливата Гага е, че иска да организира сватбата си в Италия. Питаме се дали това ще бъде поводът, когато изпълнителката ще носи обувките, които годеникът й подари, на стойност половин милион лева?!

#Тайга и Кайли Дженър (Tyga – "Stimulated")

Кайли винаги е споделяла, че едно от мечтите й е да се омъжи за рапъра.