Юли мина прекалено бързо и вече е август. Единствената хубава новина е, че най-отпускарският месец е тук. А лошата... ами, не всички си почиваме. А ни се иска.

По този повод започваме тазседмичната ни класация с Белослава, защото...

... тя е в Рая. Разбирайте: на гръцкия остров Миконос. Ние сме по-скромни и бихме се радвали да бъдем дори и на родното Черно море. Но засега само ще гледаме и тихичко ще скърбим.

Поли Генова също е на море. За съжаление певицата явно не е случила на слънце.

А как си почива Джулия Бочева? По бохемски! Красивата актриса се наслаждава на морето в родината, но къде е паркирала караваната си е тайна.

А какво прави Йоана Драгнева? Кумува! Не знаем как е изглеждала булката, но имаме съмнения, че певицата я е заслепила. Обожаваме роклята й!

И като говорим за заслепяване... Не, това не е Никол Шерзингер, а Биляна Йотовска и другото й Аз - това извън спортната зала. Прекрасно е, нали?

А как поддържа красивата си фигура Преслава? С тренировки! Дори и във фитнеса, тя е все така красива!

И тъй като споменахме красота, е редно да продължим с такава. Луиза Григорова е зашеметяваща на тази корица. И още нещо: явно тя също работи през лятото. Не сме сами!

А на какво мирише Хриси Парова? На плодове! Дали е случайно, че атлетичната красавица не е избрала аромат на шоколад? Сигурно й е трудно да му устои.

Чете ли Николета Лозанова книги? Явно да! На снимката тя очевидно иска да се изфука с красивата корица, защото книгата е затворена. 

Имате ли проблем с целулита? Златка Райкова вече няма! Тя ни споделя своята тайна, а ние се надяваме тя да е панацея срещу портокаловата кожа за всички жени! Е, Райкова е с маратонки, така че вероятно ще трябва да се поизпотим, но... спортът е здраве, нали така?