Те са заемали първото място в най-секси конкурса за жени - "Мис Плеймейт". Но как ли изглеждат в днешни дни - красиви ли са, от какво се издържат, имат ли мъж до себе си? 

Николета Лозанова печели първото място в конкурса през 2006 г. Днес има собствено предаване по bTV - "Папараци", свързано с живота и клюките около известните личности. Снима се във фотосесии, рекламни кампании и маркетингово позициониране на различни продукти. Бракът й с Валери Божинов продължи 5 години, като през това време непрестанно бе сравнявана с предишната съпруга на футболиста - Алисия. Николета и Валери имат едно дете - Никол, която живее с майка си.  

Златка Райкова спечели титлата в конкурса през 2007 г. В момента има своя марка дрехи Bless By Zlatka Raykova. Шивашкото й ателие се намира в близост до площад "Славейков" в София. Между топовете дрехи и кройките, Златка Райкова не спира и с фотосесиите. 

Мария Цветкова е "Мис Плеймейт" през 2008 г. Клюките често я спрягат за гадже на Благой Георгиев, което всъщност не е вярно. Вярно е обаче, че Мария дълго време бе в компанията на Динко Динев (собственик на Марина Диневи, Свети Влас), с когото се разделиха през 2012 година. От връзката си имат син - Йордан. Причината за раздялата им са "големите разлики в ценностните възприятия". Цветкова остава със солидна издържа и голям апартамент в столицата. 

Златка Димитрова е втората Златка, която получава титлата "Плеймейт". Така в историята на конкурса те остават по-известни като русата и черната Златка. След един спонтанен аборт, днес Злати се радва на сина си, който е кръстила на мъжа, с когото живее, и баща на детето й - Мирослав. Основните й занимания са благотворителни. Работи като модел, снима се във фотосесии, реклами и др. 

Силвия Бахати е екзотичното име, което носи победителката в конкурса през 2012 г. През 2014 година се омъжва тайно за по-младия от нея Иван Ангелов, с когото са танцували заедно в една формация. Още преди конкурса Силвия е известна с участието си в нощното еротично шоу ”Secret Garden”. Както и с рекордните 600 кубика силикон, които има в гърдите си.

Снимка: Facebook

Ася Капчикова - "Мис Плеймейт" (2015) показа, че секси красавиците се справят добре и в обора при кравите. В участието си във "Фермата" показа, че може да дои и да копае. Занимава се с танци и се снима за различни проекти. Била е гадже на рапъра Криско.