Валерия Николова е млада, амбициозна и непримирима. Има различни интереси, а едно от хобитата й е да гледа латино сериали. Най-вълнуващи за нея са мексиканските продукции, благодарение на които е научила отлично испански език още преди да завърши висшето си образование. 

Богатството от владеенето на този език й позволява да пътува до Испания, сама да намери работа там и да се опита да създаде свой собствен свят в непознатата страна.

Голямата й мечта обаче си остава Латинска Америка, която има специално място в сърцето й, след като се запознава с една от най-популярните мексикански актриси -  Едит Гонзалез.

Ето какво сподели Валерия за своята любима актриса:

„Моята любима актриса е Едит Гонсалез. Харесвам я много, защото притежава невероятен актьорски талант, който е затвърдила за 47-годишната си кариера. На сцената е от 5-годишна възраст, зад гърба си има над 20 теленовели, 20 кинопроекта и театрални представления."

„Доня Барбара” е любимият й сериал с участието на Едит Госалес, адаптация на едноименната книга от 1929 г., която е изключително популярна във Венесуела и дори се изучава в училищата там.

Сериалите провокират авантюризма и любопитството на Валерия, а пътуванията и опознаването на различни култури се превръща в стремеж и начин на живот за нея. Тази година тя ще се потопи за втори път в гореща Испания, за да я преоткрие отново.

Красивите актриси от популярните мексикански тв продукции формират у Валерия и специално отношение към външния вид. Тя обожава гримове и обича да експериментира с различни визии. Чувства се спокойна пред камера.

Най-новото превъплъщение на Валерия дойде, благодарение на късмета й в играта „Новото аз” на Voyo.bg. Чаровната русенка спечели преобразяване от стилистите на bTV Media Group и професионална фотосесия в студията на най-гледаната българска телевизия.

Новата Валерия е още по-непоколебима, неочаквана и изтънчена. Voyo.bg й подари вълшебни мигове от телевизията „зад кадър”. Тя успя да влезе в ролята на водещ, сядайки на най-горещите столове от ефира.

Вижте приключението на Валерия в студията на bTV в галерията със снимки.  

Вижте преобразяването на Валерия във видеото тук.