.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

„Къде е Осама?”

| преди 8 години
„Къде е Осама?”
Снимки: bTV
Филм на Светослав Иванов за живота в Афганистан и Кабул 10 години след атентатите в САЩ тази събота в bTV Репортерите

Избирайки дестинация за почивката си, включвате ли и Афганистан? Рядко отговорът е да.

Всяко пътуване до Афганистан крие огромен риск. Не защото афганистанците са лоши хора, а защото Кабул е един от най-опасните градове за чужденци. Всяка държава, която воюва от 30 години с другите и сама със себе си, би била негостоприемно място. Независимо, че в Афганистан има десетки хиляди чужди военни, днес местните споделят, че страната е много по-опасна от 2001 г., когато започна съюзническата операция срещу талибаните.

В навечерието на 10-годишнината от атентатите в САЩ репортерът Светослав Иванов ще покаже Афганистан и Кабул от много близо… В bTV Репортерите в събота, 16 април, 19:30 часа, зрителите ще видят живота в столицата на страната, от която започна „войната срещу тероризма”, ще чуят как говорят обикновени хора и студенти, племенни лидери и военни.

В края на филма всеки ще си направи извода дали въпросът „Къде е Осама?”, който беше формалният повод за войната, вече вълнува някого…

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?