.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ива и Васко са „Женени в ефир”!

| преди 8 години
Ива и Васко са „Женени в ефир”!
За да помогнат на "младоженците", е предаването гостуваха Биляна Йотовска и Митко Димитров. Снимка: bTV
Водещите на „Денят е прекрасен” се обвързаха за цял живот пред зрителите

„Днес ще поставим началото на нещо ново – нашата сватба”, каза развълнувана Ива в „Денят е прекрасен” на 8 декември 2010 г. Мавриков побърза да уточни, че този брак ще бъде телевизионен: „Нека бъдем "Женени в ефир!”. Водещите се разбраха, че трябва да са запознати до най-малки подробности с нещата, съпътстващи една сватба.

„Ще проследим целия процес на подготовка за този специален ден. Емоциите, вълненията, притесненията - стъпка по стъпка до заветното ДА. Разчитаме и на помощта на зрителите, като очакваме те да ни пишат със своите предложения за кумове, ритуали, костюми. Искаме те да споделят и своите спомени от този най-важен за всеки от нас момент. За целта създадохме специален имейл адрес: svatba@supernovamedia.bg, заяви Мавриков пред камерите.

За да дадат своите първи предбрачни напътствия, специални гости на Ива и Васко бяха моделът Биляна Йотовска и световният шампион по културизъм Митко Димитров, които дойдоха в с малката си дъщеричка Никол. Те разказаха как е започнала тяхната любов и за плановете им за сватба.

Бъдещите младоженци прогнозираха, че телевизионният брак на Ива и Мавриков ще е успешен, стига Васко да се съобразява повече с екранната си половинка.

Цялото предаване можете да видите тук.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?