Сара Стейдж е модел на бельо и фитнес блогър. Преди седмица роди второто си дете. До тук нищо интересно, с изключение на това, че бременностите й бяха следени с интерес и противоречиви чувства от последователите й в социалните мрежи и обществеността. А причината беше формата, която Сара поддържаше по време и на двете бременности. В Инстаграм профила й присъстваха снимки, на които е бременна в 9 месец, а по корема й ясно се очертаваха плочки. Едни се възхищаваха на волята й за тренировки, а други я обвиняваха, че натоварва себе си и бебето, а коремът й изглежда прекалено малък като за последен етап от бременеенето. Като че ли вторите бяха повече.

Днес 33-годишната Сара е щастлива майка на 2 момчета – по-големият Джеймс е на 2 годинки, а най-новият член на семейството, който е само на една седмица, се казва Логан.

Напук на всички, които я обвиняват за поддържането на добра форма, и двете деца се раждат с напълно нормални мерки – Логан тежи 3250 г, а баткото – 3900 г при раждането.

Сигурно всички са очаквали да видят Сара дни след раждането напълно възстановена и с корем, който по нищо не издава, че е била бременна. Последната снимка и думите, които моделът споделя с 2,4 милиона последователи в Инстаграм обаче показва, че тя е обикновена жена с обикновени проблеми след раждане –надути гърди, кърмене, недоспиване, носене на бабешки гащи и огромни превръзки, повръщащо навсякъде и без предупреждение бебе...

 

 

„Бавно, но славно се възстановявам след второто цезарово сечение. Ако нямам преглед при лекаря, обикновено съм в леглото през по-голямата част от деня, защото операцията все още боли. Нося превръзки с размер на самолет и дънки/джегингс, които ги придържат на място. Получих съобщения на ядосани хора, които ме обвиняват, че съм с грим и прическа в последния ми пост. Моят грим екип се състои само от мен, лежейки на болничното легло с огледало в ръка, но никой не се интересува от това. Защо не можем да изглеждаме и се чувстваме добре, когато поискаме? Независимо дали носиш грим или не... ти си повече от красива и не е работа на никой да се меси в това. Социалните мрежи понякога създават илюзията за определен начин на живот (Получих съобщения, които казваха, че сигурно е много лесно и, че вече съм на крака, иска ми се да можех да кажа, че всичко е постарому, но това би било лъжа). Давам най-доброто от себе си, докато през това време гърдите ми са надути, имам подплънки в сутиена, нося бабешки гащи с превръзки, бебето повърна върху тениската ми, хормоните ми са полудели, недоспала съм, но всичко си заслужава...“

Вероятно Сара ще влезе бързо във форма, но в момента на главата са й всички проблеми, съпътстващи една майка, родила едва преди седмица.