.
 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.
под 18 години имам 18 години

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Интригуваща премиера по bTV - хитовата драма "Опасни тайни"

LadyZone.bg | преди 5 години
Опасни тайни
Хитовата телевизионна драма „Опасни тайни” ще направи премиерата си в българския телевизионен ефир на 22 юли от 20:00 часа по bTV.

Всеки понеделник и четвъртък от 21:00 часа зрителите ще стават свидетели на приказката за разделените от съдбата еднояйчни близначки.

Модерният поглед към класическия сюжет ще заплете добродушната Ема и разглезената Сътън в мрежа от лъжи и интриги, които ще повдигнат редица въпроси - за съвременното семейство, социалното разделение и последиците от прикриването на истината.

Опасни тайни

След като се откриват случайно, двете идентични на външен вид момичета разбират, че са водили напълно различен живот. Разменяйки местата си, Ема и Сътън ще докажат, че не парите определят щастието – то се постига чрез искреност, близост, честност и с добри приятели. Те ще задействат верижна реакция от лъжи и каши в търсене на истината за обстоятелствата около тяхното раждане и биологичните им родители. Но с всеки изминал ден интригите и тайните се умножават. Съдбата им ще се преплете и ще даде ценни уроци, както на тях, така и на техните приятели и близки.

„Опасни тайни” потапя зрителите в света на лукса и дълго прикриваните тайни,

а дали Ема и Сътън ще разкрият истината за това какво или кой ги е разделил преди толкова много години, ще стане ясно само в ефира на bTV.

Опасни тайни

Телевизионната драма „Опасни тайни” е вдъхновена от едноименния роман на Сара Шепърд, автор и на хитовата поредица „Сладки малки лъжкини”. Поредицата е продуцирана от Чаръз Прат, Лесли Моргенщайн, Джина Джироламо и Фред Гърбър. В главните роли зрителите на bTV ще видят Александра Чандо, Кирстен Проут, Блеър Редфорд, Анди Бъкли, Тайлър Кристофър, Али Гонино, Алис Гречън, Шарън Пиер-Луис, Хелън Слейтър, Крисчън Аликзандър и др.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви са целите ви за 2019 година?