Тази седмица започваме с розовата коса на Поли Генова. Визията й напомня комбинация между рок дива и кукла Barbie. А в духа на любовта, ние сме на ръба също да си направим розова коса това лято и да запеем „О, дай ми любовта!”!

 

  

Продължаваме със снимка от последния ден – почивката на певицата Андреа. Изглежда тя е решила да се отдаде на морски дни в Св. Влас, но не е сама, а в компанията на своята колежка и приятелка Анелия. Изглежда двете дами си прекарват добре – те ни пращат целувки, а ние благородно им завиждаме. Или май не е чак толкова благородно.

 

Биляна Йотовска също вече е на лятна вълна. Тя има нов шарен маникюр и не се страхува да го покаже! Атлетичната красавица е заложила на класически червен цвят, но е решила да го поразчупи с плодове – ананаси, череши и ягоди. Не се изненадваме, че за декорация е избрала плодове, а не сладолед. Дали използва това като мотивация да не хапва лятното изкушение? И ние мислим да опитаме.

Мария Каракушева ни дава музикално настроение. За всички, които бяха на втория ден на джаз феста „A to JazZ”: Даян Рийвс беше страхотна! За тези, които не бяха: ами, изпуснахте много. Е, поне изглежда, че Мария също се е насладила на изживяването, защото иска автограф от джаз певицата.


Всички са на морска вълна, но не и Мария Силвестър. Красавицата за пореден път показва индивидуалност и ни споделя снимка на семейна закуска и детски ръчички! Всичко ни изглежда толкова уютно, че за миг спряхме да завиждаме на почиващите на морето, а завидяхме на нея!


Цветелина Янева също си прекарва добре. Певицата празнува семейно именния ден на майка си. Ние й пожелаваме здраве.


Преслава е била гост на сватбата на Джена и Атанас Стоеви. Певицата сподели селфито си, на което тя е заедно с новото семейство. На него обаче булката изглежда малко сърдита... дали обувките й са неудобни, или вече са й досадили многото снимки?


Изглежда, че Преслава прекарва доста време с младото семейство, защото дни преди Джена и Атанас да узаконят любовта си, бъдещата булка споделя селфи, на което те отново са заедно. Жега е, а в компанията на влюбената двойка, Преслава изглежда има нужда от чаша вино.


Христина Парова ни показва летни плитки и маникюр. Комбинира няколко тенденции – лунен и френски маникюр с актуалния жълт цвят на фона на бежов nude. Винаги сме се възхищавали на екстравагантния й стил, а плитките... Плитките изглеждат достатъчно добре закрепени, за да издържат на здравите й тренировки.


Николета Лозанова се припича на слънце и хваща още тен. Дамата споделя, че е в рая. И е видно от снимката – наслаждава се на ягоди и шоколад в компанията на спрей за тен на Dior. Наслаждава се още и на... собствената си компания. Под формата на списание. Да, очевидно тя си е себедостатъчна.