.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Instagram звездата Есена О'Нийл споделя истината зад социалните мрежи

LadyZone.bg | преди 3 години
2110924888.jpg
Снимка: Pinterest.com
Вижте защо австралийският модел с над 500 000 последователи в Instagram изтри профилите си в социалните мрежи

Доскоро Есена О’Нийл беше истинска Instagram звезда и момиче, на което мнозина се възхищаваха. Какво се случи обаче? Изведнъж 19-годишната австралийка изтри повече от 2000 снимки от Instagram профила си и смени името на акаунта си  на "Social Media is Not Real Life". Към снимките, които остави пък, добави разяснения колко нагласени и често поръчани са те от големи компании с цел реклама. Няколко дни по-късно окончателно изтри профилите си във всяка социална мрежа, която доскоро използваше.

2110924887.jpg
Снимка: Pinterest.com

За да разясни на младите момичета колко всъщност фалш има в социалните медии , Есена направи едно последно видео, което качи в Youtube профила си. В него споделя, че от 12-годишна вярва, че стойността ѝ се измерва в това колко гледания и харесвания събира. Когато обаче "успехът" идва, тя се чувства по-нещастна от всякога. Тогава осъзнава, че да прекарва дните си в безкрайни фотосесии и видеа, доказващи колко е перфектна тя и животът ѝ не ѝ носят никакво удовлетворение.

2110924889.jpg
Снимка: Pinterest.com

Днес Есена О’Нийл не знае с какво точно иска да се занимава. Вече няма договори с модни агенции и не получава пари за рекламирането на различни продукти. Това, което знае обаче е, че иска да води нормален, здравословен начин на живот и да бъде щастлива.

Повече за Есена можете да научите в уебсайта ѝ – Let’s be game changers.

Ключови думи:Instagram, Есена О'нийл
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?