.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ето как изглежда 22-годишната дъщеря на Еминем

Евгений Милов | преди 1 година
Instagram/Hailie Scott
Снимка: Instagram/Hailie Scott
Чувстваме се стари

Инстаграм не е същият, след като открихме порасналата дъщеря на Еминем в социалната мрежа - вече 22-годишната Хайли Скот.

Еминем представи дъщеря си Хайли в една от най-жизнените песни в гневната си кариера на бял рапър - "Hailie’s Song" от легендарния албум "The Eminem Show" (2002).

"Обичам дъщеря си повече от самия живот, но имам съпруга, която го прави жив ад", лееше сурови и емоционални рими тогава Еминем, визирайки Ким - майката на Хайли, с която се запознава като тийнейджър в гимназията.

Двамата се женят през 1999-а, четири години след раждането на Хайли на 25 декември 1995 г., но бързо-бързо се развеждат през 2001 г. Което изпълва творчеството на Еминем с лирики на омраза към жените, и по-специално Ким.

Тогава Хайли беше на едва 7-годишна възраст, но днес вече я виждаме като напълно пораснало момиче. И се чувстваме малко се стари.

През 2006-a Еминем и Ким се женят отново, но се развеждат още по-бързо - само след няколко месеца, като до днес все още са разделени, но споделят съвместното попечителство на Хайли.

В Инстаграм красавицата вече има близо 900 000 последователи с едва 20 споделени снимки. Очакваме най-добрите, разбира се.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?