.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Емил Конрад говори открито за "Иронията на живота ми"

Евгений Милов | преди 26 седмици
Иронията на живота ми
Снимка: Егмонт
Един от най-успешните български влогъри разкрива несподеляни досега истини - за своите родители, детството и осиновяването, трудния тийнейджърски период, любовта, приятелството и депресията

"Иронията на живота ми" е петият издателски проект на Емил Конрад. Книгата е честен и болезнен разказ за живота му, в който той споделя истината за това, което чувства и мисли, с надеждата неговата история да промени нечия чужда. 

В "Иронията на живота ми" Емил говори открито за своите родители, детството си и осиновяването, за трудния си тийнейджърски период, любовта, приятелството и депресията. Разказва как започва всичко за него в YouTube, както и какво е да "работиш" влогър.

Иронията на живота ми
Снимка: Егмонт

"Иронията на живота ми" е биографична книга, без да бъде биография, казва авторът ѝ и допълва: "Пиша това, за да разкажа историята си такава, каквато я изживявам аз". Но и да вдъхне надежда, че мечтите се сбъдват: "Бъдете креативни, изграждайте характера си, ценете хората около себе си, изживявайте моментите и емоциите си, мислете за нещата, които искате да направите, имайте приоритети. Останалото ще се случи, дори и да не искате".

Емил Конрад качва първите си видеа в интернет през 2006 г., когато е едва 17-годишен. Набира голяма популярност няколко години по-късно, а днес разполага с над 400 000 абонати в YouTube, 317 000 последователи във Facebook и над 340 000 последователи в Инстаграм.

"Нещата, на които не ни учат в училище" - дебютната книга на най-успешния български влогър вече е на пазара"Егмонт" стартира нова издателска линия, вдъхновена от талантливи онлайн звезди

Първата му книга "Нещата, на които не ни учат в училище" се превръща в книгоиздателското събитие на 2015 г. и заема първото място в класациите с продажби от над 50 000 екземпляра. Емил е автор и на книгите #Сподели", "Изкуството да бъдеш мързелив" и "Книгата на Силвето".

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?