Предвид натоварения й график направихме блиц интервю, от което ще разберете малко повече за новоизгрялата народна звезда.

Ladyzone.bg: Какво ти носи музиката?
Крисия: "Много щастие, любов – музиката винаги докосва душата на човек. Дори в най-трудните моменти от живота, тя може да подобри настроението и да вдъхне сила."

Кога осъзна, че музиката е твоето призвание?
"Бях на две години когато усетих, че музиканта се пробужда в мен. Пеенето е дар, за който се грижа с всеки следващ ден. От една той радва мен, от друга ощастливява десетки хора по света. Харесваме ми щедростта на музиката. Тя е подарък за всички нас."

"Първо съм пяла, преди да проговоря”, допълни Крисия. 

Как би определила усещането когато си на сцена?
"Това са моменти, изпълнени с много енергия. Връзката между изпълнителя и публиката е неописуема. Интимен момент когато взаимно се зареждаме с любов."

Какво очакваш от Детската Евровизия?
"Това е първия подобен конкурс в България и вярвам, че той ще бъде незабравим."

За какво мечтаеш?
"Да стана актриса и да участвам в мюзикъл."

Как си се представяш след десет години?
"Пожелавам си да съм на най-правилното и хубаво място заедно с любимите си хора."

Пишеш ли?
"Да, предимно стихове. Често намирам вдъхновение от представата за щастие. Желанието ми е чрез творчеството си да ощастливявам малки и големи."

Какво прави Крисия през свободното си време?
"Споделям го с близки и приятели. Обичам да отделям време на малката си сестра, която също пее и заедно забавленията ни са като по ноти."

Славата е...?
"Съвсем нормално нещо."

Какво пожелаваш на участниците на Детската Евровизия?
"Да вярват и да се забавляват на сцената. В интерес на истината си пожелавам същото, защото всички ние ще бъдем заедно в това невероятно музикално приключение."

За теб България е...?
"Всичко!"

Б.ред. Интервюто се осъществи броени дни преди началото на новата учебна година. Затова се възползвахме от случая, любопитни да разберем...

...кой е любимият предмет на Крисия. На което тя отговори:
"Математика!"

На какво са те научили трудностите?
"Да бъда по-силна и борбена. Никога да не се отказвам и да гледам винаги напред."

Кои техниките те за усъвършенстване?
"Записвам се и гледам всяко мое участие, за да проследя всеки мой жест, всяка моя мимика, така че в случай, че има нещо, което не ми харесва да го поправя и следващия път да не го правя. Също така упражнявам гласа си всеки ден. Колкото и да не ви се вярва, успявам да комбинирам образованието си с музикалната кариера, която за мое щастие надминава (дори) моите представи."

Благотворителният календар ще можете да намерите в офисите на Фибанк след 4-ти ноември 2015 г.