.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Джеймс Кордън става вегетарианец заради насилието над животните

Евгений Милов | преди 40 седмици
Джеймс Кордън
Снимка: Getty Images
Актьорът се отказа от месото заради любовта си към слоновете

Британският комедиен актьор Джеймс Кордън е решил да спре месото, след като попаднал на статия за насилието над слоновете.

Телевизионният водещ на късното ток-шоу "The Late Late Show with James Corden" по CBS прочел за тежките условия, при които са принудени да живеят бозайниците, докато похапвал сандвич с бекон.

"Почувствах се разстроен за хуманното отношение към животните, докато хапвам сандвич с бекон", споделя той пред "Radio Times".

Джеймс Кордън
Снимка: Getty Images

"Помислих си: Е, не можеш наистина да се разстройваш за слоновете и да не мислиш за прасетата. Надявам се, че ще мога да продължа така, със сигурност ще опитам", пояснява решението си да стане вегетарианец Кордън.

Световноизвестният водещ е решил да спре напълно консумацията на животинско месо и стане изцяло вегетарианец, като откаже и рибата.

"Това ще бъде постепенен процес", споделя още 39-годишният Кордън.

Джон Галиано се отказва от използването на кожи и става вегетарианецМодният дизайнер от "Maison Margiela" е поредното голямо име, което се отказва от животинските кожи
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Статии за четене или видео за гледане?