Спомняте ли си каква вълна от коментари предизвика появата на Кейт Мидълтън пред болницата само няколко часа, след като роди и трите си деца? Едни я наричаха смела, други се възхищаваха на перфектния й външен вид, а трети я съжаляваха, защото не е успяла да изживее първите часове с бебетата на спокойствие. По стара кралска традиция същото се случи и когато принцеса Даяна ражда – и с Уилям, и с Хари тя излезе да поздрави тълпата и да покаже невръстните принцове.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

По всичко изглежда, че това няма да се случи с Меган Маркъл. По информация на Vanity Fair съпругата на принц Хари обмисля да роди първото им дете не в болницата, в която Кейт и Даяна са раждали – луксозното крило Линдо на известната лондонска болница „Сейнт Мери“. Вместо това Меган се оглежда за опции за раждане в домашни условия. Това означава само едно – никакви снимки на бебето и майката след раждането.

Все пак това ще е първо раждане за Меган и лекарите вероятно биха я посъветвали да го направи в болница. Източници посочват, че при този вариант херцогинята на Съсекс ще се спре на болница, която се намира в близост до Уиндзор.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Докато въпросът как и къде ще ражда Меган Маркъл все още се намира по средата на теорията на вероятностите, друг е почти 100% сигурен - присъствието на майката на херцогинята. Според изданието кралската двойка дори планира специално място за Дория Рагланд в новия им дом във Фрогмор хаус. Бъдещата баба планирала да остане след раждането, за да помага в отглеждането на бебето.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos