.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

До – Ре – Ми-риам

LadyZone.bg | преди 3 години
2110924598.jpg
Запознахме с една бъдеща поп-звезда. Представяме ви Мириам, един от бъдещите големи гласове на страната

Тя се занимава професионално с пеене от седем годишна възраст, участвала е в многобройни конкурси, някои от тях е печелила – други са й помагали да израсне като изпълнител. За нея нотите дават тон на ежедневието и не може да си представи живота без музика. Мириам е очарователна млада дама, която върви по стъпките на големите поп-певици.

"Аз съм истински щастлива, защото не само правя това, което обичам, но и имам подкрепата на своите родители и приятели", споделя с усмивка младата певица.

Нейното кредо?

- Никога не се отказвай!

 На пръв поглед Мириам изглежда крехка и невинна. Истината е, че тя е една съвременна млада дама с борбен дух и ясни цели. Още от сега знае, че след десет години ще продължава да пее и да се занимава с музика.

Хасан и Ибрахим: “Ние ще станем световноизвестни”Това са думи на двамата близнаци, които са родени пианисти

"Харесвам поп-музиката, но я предпочитам с малко нотка джаз. Изпълнители като Кристина Агилера ме вдъхновяват, но предпочитам да работя над собствени парчета. Пиша и си тананикам постоянно – на моменти, дори, не се усещам", разказва тя.

Да, Мириам притежава необходимите качества, за да успее в шоубизнеса - визия, дух, присъствие и не на последно място талант. Заложба, която тя развива с всеки следващ ден с редовни репетиции, със или без вокален педагог, упражнения и здравословен начин на живот.

2110924598.jpg

Въпреки годините, Мириам осъзнава важността да се грижи за силата на своя глас, полагайки необходимите грижи тялото й да бъде здраво. Това включва здравословен хранителен режим, спорт и много, много концентрация.

Младата певица признава, че за нея мечтите са вид медитация, която помага да визуализираме пътя, по който сме тръгнали, виждайки по-ясно всяка следваща стъпка. Здраво стъпила на земята, тя си поставя реалистични цели, които една по една осъществява.

"Човек, никога, не трябва да се отказва. Желаете ли нещо много, много силно – намерете силите да го осъществите. Може да отнеме време, но с постоянство и работа – всичко се постига", казва Мириам.

Живот като по ноти с Габирела Срещнахме се с дванадесет годишната победителка – Габриела, на полуфиналите на тазгодишната Детска Евровизия

Изумително, нали? Мириам е впечатляваща. Тя следва желанията си по неподправен начин. За нея победата не се състои в печеленето на конкурси или друг вид състезания (б.ред. в никакъв случай не ги омаловажава), а в това да правиш това, което ти е на сърце бидейки доволен от постигнатото до момента с главно М.

Днес Мириам е една щастлива млада дама – с всеки следващ ден се наслаждава на живота... пеейки.

Вдъхновяващо.

Благотворителният календар ще можете да намерите в офисите на Фибанк след 4-ти ноември 2015 г.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?