Миранда Кер от днес вече е на 32 – по-приказна отвсякога! Сред най-известните световни модни марки, на които красивата австралийка с нежен чар е рекламно лице са „Roberto Cavalli“, „Levi's“, „Betsey Johnson“, „Rock and Republic“, „Blumarine Swimwear“ и др. Появява се в списанията „Ел“, австрийското издание на „Вог“, „Харпарс базар“ и в телевизионните реклами на марки като „Portmans“, „Bonds“ и „Veet“. През 2006 г. Миранда Кър подписва договор с козметичния гигант „Мейбълин Ню Йорк“. Нейни реклами за марката се появяват в списанията „Космополитан“, „Клео“ и „Ел“. Миранда става и част и от ангелското войнство на „Victoria's Secret“.

Бившата съпруга на Орландо Блум е съосновател и изпълнителен директор на козметичната линия Kora Organics. Тя е и автор на книгата „Treasure Yourself”, в която красавицата дава съвети на младите жени как да открият себе си и да бъдат щастливи.

В началото на 2011 г. тя стана майка за първи път, като дари със син актьорът Орландо Блум, с когото официално обявиха раздялата си през 2013 г.

На стила и финеса на Миранда Кер може да се насладите от галерията ни.