Днес Бионсе се радва на добро здраве и три прекрасни деца, но само година по-рано нейният живот и този на близнаците бил застрашен, когато се наложило спешно секцио. Това разкрива самата тя в септемврийското издание на Vogue, в което говори откровено за двете си бременности, за отношенията със съпруга й Джей Зи и как се е научила да обича тялото си.

„Тежах 100 килограма в деня, в който родих Руми и Сър. Бях много подута от токсемия и прекарах на легло цял месец. Моето и здравето на бебетата бяха застрашени, така че се наложи спешно цезарово сечение.“

След раждането близнаците прекарали „много седмици“ в неонатално интензивно отделение. Точно в този момент най-голямата й опора бил съпругът й Джей Зи, за който споделя, че освен нейн мъж е и най-добрият й приятел.

След първата си бременност с Блу Айви 36-годишната изпълнителка усещала силен натиск, който обществеността и феновете оказвали върху нея да си върне килограмите едва три месеца след раждането. След втората бременност Бионсе решила да промени нещата.

Снимка: Instagram

„Научих се да харесвам тялото си и и приех, че то е такова каквото е. Приех онова, което моето тяло искаше да бъде. Шест месеца след раждането започнах да се подготвям за „Коачела“. Станах веган временно, отказах се от кафето, алкохола и всички плодови напитки. Бях търпелива към себе си и се наслаждавах на формите си, както и моя съпруг и децата ми.“

В момента ръцете, раменете, гърдите и бедрата на Бионсе са по-пълни, признава самата тя, добавяйки, че и коремът й след втората бременност все още е издут, но не бърза да се отърве от него. Това беше и причината много от феновете, които присъстваха на съвместното й турне с Джей Зи да си мислят, че тя е бременна отново.