Една от най-известните и красиви светски двойки на България – моделът Биляна Йотовска и нейният любим – европейският и световен шампион по културизъм Димитър Димитров, са на екзотична ваканция в тропиците. Докато ние студуваме в прегръдката на минусови снежни градуси, Биляна и Митко се разхождат полуголи из топлите плажове на Тайланд.

За страната на усмивките двамата заминаха на 15 януари и към момента са все още там. Това показват и впечатляващите фотоси, които Биляна сподели с нас от профила си във Facebook.
Българката с най-изваяната фигура у нас е направила уникални снимки, на които я виждаме в прегръдките на различни екзотични и диви животни – тигри, леопард, крокодил, слонове и маймунки. На фона на спиращи дъха природни забележителности и гигантски статуи на индуистки богове, Биляна изглежда така, сякаш е попаднала в приказка от 1001 нощ.
Един от най-разтапящите кадри е този с бебето-тигърче. Под снимката сексапилната брюнетка е написала:

"Уникално бебе Тигърче! Днес беше ден пълен с емоции. Да гушна такова малко сладурче, ми беше мечта."
От снимките си личи, че Биляна не изневерява на себе си и всяка сутрин прави кардио тренировка, като тича по плажа. На много от тях тя демонсрира и част от забележителните си спортни постижения.
Биляна Йотовска завършва Художествената академия. През 2010 г. хубавицата нашумява с участието си в риалити предаването по bTV "Нашите момичета – Звезди от кориците". През 2014 г. издава книга с рецепти и полезни съвети за здравословното хранене: „Гответе здравословно с Биляна Йотовска”. Това се случва една година след като на пазара излиза нейна DVD програма за страхотна фигура. Скоро предстои на бял свят да излезе и първата й авторска книга: "Детска готварска книга", която ще съдържа повече от 100 рецепти, подходящи за най-малките. Тя ще бъде с много интересни илюстрации, направени от фотографа Илян Илянски.

Вижте снимките от Тайланд, които Биляна Йотовска сподели на профила си във Facebook, в нашата галерия по-горе.