На четвъртия ден от турнето на херцозите на Съсекс в Австралия Меган Маркъл най-после заговори за своята бременност и промените, които се случват с тялото й. Кралската двойка посети известния плаж Бонди Бийч, където се срещна с местни жители. Именно тогава Меган е говорила с жена, която също е бременна и двете споделяли взаимно за бременностите си. 35-годишната Конел, цитирана от Sky News, е заявила:

Снимка: Getty Images/Guliver Photos



„Меган ми каза, че бременността й й действа като часовата разлика. Тя ми каза, че тази сутрин се е събудила в 4:30 и започнала да прави йога, защото не можела да спи.“

Всички знаем, че херцогинята на Съсекс е голям почитател на йогата, благодарение на майка си Дория Рагланд, която е инструктор по йога.

В интервю за Best Health Magazine Меган е споделяла: „Майка ми е йога инструктор и аз започнах да практикувам с нея, когато бях на 7.“

В четвъртък Меган и Хари бяха посрещнати на плажа от основателите на OneWave - група от цветно облечени местни сърфисти, която обръща внимание на повишаване на информираността за психичното здраве.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

За удобното пребиваване на пясъка на Меган й се наложи да свали обувките си на платформа, които беше съчетала с черна рокля на райета.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos