Нова седмица – нова порция звездни снимки! Вижте Instagram съкровищата, на които се натъкнахме в профилите на световните знаменитости!

Ашли Бенсън


Една от хубавиците от сериала "Малки сладки лъжкини" сподели групово селфи с колегите си от хитовата поредица, за радост на всички фенове. Ако се чудите защо Троян Белисарио липсва, не се тревожете - и тя е била там, и тя е положила физиономия за снимка, но не се е побрала в кадъра.

 

Деми Ловато


Вече целият свят знае, че Iggy Azalea е сгодена. За Деми Ловато, която е добра приятелка на бъдещата булка, очевидно новината е била свръхемоционална и певицата сподели емоцията си с всички в социалната мрежа.

 

Джъстин Бийбър


"Лошото момче" на попа има и миличка страна. Джъстин сподели снимка с малкото си полубратче Джаксън. "Обичам те повече от всичко, Джаксън", написа баткото в Instagram.

 

Бионсе


А вие как прекарахте неделния ден? Бионсе и малката Блу Айви очевидно са се разхождали сред красиви рози.

 

Дрю Баримор


Една от най-високоплатените актриси в Холивуд отпразнува годишнината от сватбата си с бяло вино, любимия си мъж и... снимка за феновете в Instagram.

Майли Сайръс


Свикнали сме на щуротиите на Майли Сайръс. Младата изпълнителка традиционно споделя доста провокативни снимки в Instagram. Този кадър ни се стори достатъчно „Майли” и едновременно с това достатъчно „приличен”, за да го споделим с вас.

 

Жизел Бюнхен


Жизел се отказа от дефилетата по модния подиум, но продължава да „дефилира” в социалните мрежи, споделяйки красиви снимки на себе си и своя свят. Красавицата сподели този кадър в Световния ден на околната среда и призова последователите си да живеят живота си с мисъл за планетата ни и нейното опазване.

 

Криси Тейгън


Съпругата на Джон Леджънд реши да изпревари папараците и сама разкри, че е имала проблеми с роклята си по време на CFDA Fashion Awards (Награди на Сдружението на модните дизайнери в Америка). Очевидно елегантното творение на Solace London в някакъв момент е решило да се изхлузи от стройното тяло на Криси Тейгън. За радост, хубавицата е овладяла ситуацията навреме.

Виктория Бекъм


Дали този „тоалет” е подходящ за червения килим? – чуди се г-жа Бекъм. Съмняваме се, че бившата „спайска” би заложила на това облекло за което и да е събитие, но сме сигурни, че, каквото и да е избрала, е изглеждала безупречно.

Кейтлин Дженър


След като официално направи своя дебют като жена, позирайки за корицата на Vanity Fair, Кейтлин Дженър успя да превземе социалните мрежи за часове. След като покори Twitter, привличайки над 2 млн. последователи още с регистрирането си в социалната мрежа, Кейтли превзе и Instagram. Над 1 700 000 последователи вече тръпнат в очакване на снимките от новия живот на Брус Дженър. На този кадър Кейтлин е в компанията на други транссексуални дами. „Учете се от тези, които са извървяли този път преди вас”, е коментарът към снимката на Кейтлин.