Огнената Риана, която е новото лице на Chistian Dior, бе специален гост на представянето на новата колекция есен-зима 2015-2016 г. на луксозната марка. На тази снимка, Рири позира заедно със Сидни Толедано, изпълнителен директор на френския бранд.

 

През изминалата седмица, очарователната Мария Силвестър отрази най-новото си творческо начинание – „Мusical Мetaphors” съвместно с талантливата Мария Каракушева. Събитието се проведе в Пловдив по време на творческия старт на ONE DESIGN WEEK 2015 г.

Марина Гергова има стил, класа и изключителен вкус - дори когато се движи по великобританските улици и магистрали. Този уикенд засякохме кадър в официалния й Instagram профил, който не само разкрива марката на автомобила, в който се вози, ни и факта, че е била на сватба.

Неповторимата Антония Йорданова ни изненада с ново selfie, на което е с изключително оригинална шапка в червен цвят и с уши на Мини Маус. Вдигаме две палчета нагоре за настроението и красотата, които излъчва талантливият български стилист-дизайнер.

Преди 2 дни, американската изпълнителка отпразнува рождения ден на своята BFF (Best Friend Forever/най-добра приятелка завинаги на английски език) Сара Макнийл в заинтригуваща атмосфера и добро настроение.

Както стана ясно, преди няколко седмици, американската актриса направи първите си стъпки в света на модата. В тази връзка, Блейк Лайвли сподели снимка в Instagram, на която е облечена с модел от колекцията, създадена съвместно с марката Amourt Vert – съдейки по описанието на кадъра, разбираме, че става въпрос за нейния фаворит.

Бившата главна редакторка на френското издание на сп. VOGUE привлече нашето внимание със снимка, на която стои до талантливия фотограф и графичен дизайнер – Жан Пол Гуд и американската изпълнителка – Марая Кери. Към снимката има надпис: „Скоро!”

Това, може би, означава, че предстои да видим интересни кадри на Мис Кери, като тези, които Гуд направи с Ким Кардашиян.

Сексапилният Чанинг Тейтъм, който е главен герой в блокбъстъра „Magic Mike” публикува в социалната мрежа снимка, с която споделя, че филмът има вече 10 милиона гледания. Защо ли не се учудваме?!

Народната изпълнителка Галена, представи своето атлетично тяло след тренировка заедно със своя любим Петко.

Нина Добрев умее да се забавлява. Тук я виждаме с приятели в ресторант и гейм център Dave&Busters (Далас).