Вече сериозно започваме да си мислим, че Леонардо ди Каприо никога няма да си хване гадже, което няма перфектните мерки и не позира за известна марка бельо. Защо ли? Защото актьорът беше забелязан в неделя с поредния модел на Victoria’s Secret – за Лео четвърти по ред.



Късметлийката, или нека не прибързваме със заключенията, е германският модел Тони Гарн, която е едва на 20 години. Двамата били видени да пристигат заедно в Ница, Франция.



Леонардо беше в Ница за кинофестивала, където присъстваше на премиерата на новия си филм „Великият Гетсби”. През уикенда 38-годишният актьор посетил и Монако, където се провежда кръг от Формула 1. След като се върнал от там с Тони и група приятели се качили на яхта.



Близки до двамата казват, че Леонардо и Тони са се сближили много през последната седмица и уверяват, че между тях определено има химия.

А сега нека си припомним защо Лео е голям фен на Victoria’s Secret. От 2001 до 2005 година той се срещаше с Жизел Бюндхен, която в момента е щастливо омъжена за футболиста Том Брейди.

В края на 2005 започва връзка с израелския модел Бар Рафаели, кото приключва през 2011 година. Последният ангел е Ерин Хатертън, с който актьорът се вижда от края на 2011 до ноември 2012 г.