Този месец момичето на корицата на сп. JOY е не кое да е, а красивата Лейтън Мийстър.

Актрисата от „Клюкарката” извървя дълъг път от тийн-звезда до истинска дама, която се превърна в актриса и предпочита по-независимите роли и сложните персонажи. За целия й път до върха, сватбата й с Адам Броуди, защо той е „един прекрасен мъж” и най-новото поприще в което Лейтън се изявява – театъра, можеш да прочетеш в новия брой на JOY.


Там те очакват още:

Големият летен флирт хороскоп. Луната и непокорният Марс определят любовта и емоциите ти това лято, затова само при нас имаш шанс да разбереш какво ти вещаят звездите.


Разказваме ти и за новите правила в любовната игра и какви са начините да разгорещиш нещата между завивките. Лято е все пак, отпусни се!


Също така, най-добрите летни принтове и цветове. Как да ги носиш, защото този сезон е наистина цветен. 6 страхотни визии за летните дни и нощи и няколко предложения за вечерите, които всички ще прекарваме навън, на плажа, на горещо парти.


А нашият наръчник за красота ти казва как да запазиш кожата на лицето си красива и здрава, дори в горещото време. Как да промениш прическата си до неузнаваемост, взимайки пример от някои от най-ярките звезди на Холивуд в момента, както и всичко за nude грима и перфектните нокти.


Също така очаквай разходка до великолепна Сардиния и специалното ни интервю с новата млада надежда на Холивуд и звезда от „Вината в нашите звезди” – Ансел Елгорт.  

Новият JOY e вече на пазара, не го пропускай!