.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Легендарният Рупърт Еверет идва за София Филм Фест 2017

Евгений Милов | преди 1 година
Планът на Би (B. Monkey)
Снимка: Планът на Би (B. Monkey)
Актьорът ще представя лично най-новия си филм "Алтамира"

Филмовите легенди – режисьорът Хю Хъдсън и актьорът Рупърт Евърет – идват специално за тазгодишното издание на София Филм Фест, за да представят лично най-новия си съвместен филм.

"Алтамира" е историческа драма, в която отново оживяват едни от най-древните рисунки в човешката цивилизация. Кино продукцията разказва за първото в света откритие на праисторическо изкуство, намерено в пещерата Алтамира през 1879-а.

Антонио Бандерас е в ролята на Марселино Санс де Саутуола, любител археолог, собственик на земята в Испания, където се намира пещерата. С течение на времето, откритията завинаги променят разбирането на човечеството за праисторическите му предци.

Сценарист на "Алтамира" е Оливия Хетрийд, позната на фестивалната публика от "Момичето с перлената обица" на  Питър Уебър. Важна част от екипа, който допринася за качествата на филма, е останалата част от актьорския състав, освен Рупърт Еверет и Антонио Бандерас – Голшифте Фарахани, Пиер Нини,  Мериам д’Або и други.

Хю Хъдсън се спира на талантливия Марк Нопфлър от "Dire Straits" за филмовата музика в "Алтамира", подобно отличния избор с Вангелис за "Огнените колесници".

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?